Behandlinger

Massasje

Gravidmassasje (fra 14 uker) 60 min kr 850,-
Utvidet gravidmassasje (med avspenningsøvelser) 90 min 1200,-

Det kan være en stor påkjenning for både kropp og sinn å være gravid. En gravidmassasje er en avspennende, helhetlig, langsom og svært behagelig behandlingsform. Massasjen kan hjelpe deg til å være mer til stede i kroppen, pusten og øyeblikket. På den måten kan kropp og sinn gi slipp, og du kan finne en dyp indre ro og hvile. Det å forberede seg på å gi slipp er meget viktig og nyttig for å forberede seg til selve fødselen.

Samtaler

Fødselsforberedende samtale 60 min 600,-
Fødselsforberedende samtale 90 min 1000,-

En fødselsforberedende samtale er nyttig uavhengig om man skal ha med doula på selve fødselen. Som doula er det svært viktig å forstå den gravides tanker, forventninger og ønsker rundt fødselen. På den måten kan man skape den nødvendige tillit og trygghet, samt skape bevissthet rundt hva som behøves for at din fødselsopplevelse skal bli best mulig. I samtalen fokuserer vi blant annet på hva slags fødsel den gravide ønsker seg og hvordan omgivelsene kan støtte opp om dette.

Doulaoppdrag (fødsel)

Selve fødselsoppdraget starter med at jeg kommer hjem til deg ganske tidlig i fødselen - alt etter hva du ønsker. Jeg er da sammen med dere hjemme og på sykehuset/ved hjemmefødselen helt til babyen er født, og vil gi all den støtte jeg kan for at fødselsopplevelsen skal bli best mulig. Støtten gis blant annet gjennom avspenning, stemmebruk, pust, informasjon og oppmuntring.

Se her for en nærmere beskrivelse av hva det innebærer å ha med en doula på fødselen.

Ta kontakt for mer informasjon og priser her.


Jeg tar oppdrag i Oslo og Akershus.